Publicerad:

Senast ändrad:

Vill du minska din energiförbrukning?

Den största energianvändningen i bostaden går till uppvärmning. Du kan spara mycket energi genom att välja ett uppvärmningssystem som är klimatsmart. Kontakta Munkedals kommuns energi- och klimatrådgivare för råd om vilket system som passar dig och ditt boende bäst. Rådgivningen är opartisk och kostnadsfri.

Energimyndigheten genomför just nu en kampanj under maj månad för att öka kännedomen hos allmänheten om att det finns kommunal energi- och klimatrådgivning. Och att den är kostnadsfri och opartisk.

 

Energi- och klimatrådgivarna kan ge råd kring effektiv och miljöanpassad användning av energi, samt råd om hur du kan minska klimatpåverkan från din energianvändning.

 

– Välkommen att kontakta oss med dina frågor! Våra tjänster är kostnadsfria då vi finansieras av energimyndigheten. Vi säljer ingenting och har ingen egen agenda utan utgår från din situation och vad som blir bäst i ett helhetsperspektiv, säger Eva Ginstrup, energi- och klimatrådgivare.

 

Energirådgivningen bedrivs som ett kommunsamarbete mellan Uddevalla, Munkedal, Lysekil, Sotenäs, Tanum och Strömstad.

 

Energi- och klimatrådgivarna kan nås på telefon, e-post och gör även platsbesök i mån av tid.

 

På sidan Energi och uppvärmning/Rådgivning och tips hittar du mer information och kontaktuppgifter till energi- och klimatrådgivarna.

 

 


Tipsa webbredaktionen