Publicerad:

Senast ändrad:

Fåtal biljetter kvar till kulturskolans musikal Blodmysteriet

På lördag, den 21 maj, är det premiär för kulturskolans musikal Blodmysteriet och just nu finns det ett fåtal platser kvar till båda föreställningarna, först till kvarn!

Blodmysteriet handlar om tre skolelever som under en dag kantad av hälsoundersökningar får anledning att tro att deras nya skolsköterska i själva verket är en vampyr, som måste avslöjas innan de alla är tömda på blod.

 

Under musikalens 45 minuter är det många som är delaktiga. På scenen sjunger och agerar ensemblen på 13 elever från mellanstadiet och högstadiet. Under föreställningen kommer även en orkester med fem elever och flera lärare från kulturskolan att spela.

 

2020 mottog kulturskolan i Munkedals kommun ekonomiskt stöd från Kulturrådet för att genomföra ett musikalprojekt med kulturskolans elever. Stödet möjliggjorde bland annat att Kulturskolan kunnat arbeta med flera externa professionella aktörer. Tack vare stödet från Kulturrådet har kulturskolan även kunnat köpa in ny ljudutrustning, nytt ljussystem samt en ridå till scenen i Kulturhuset.

 

I och med pandemin har projektet tvingats flytta fram flera gånger – men nu har musikalen äntligen premiär på lördag!

 

Information om biljetter

Datum: Lördagen den 21 maj

Var: Kulturhuset vid Munkedalsskolan

Föreställningar: kl. 14:00 och 16:30 – Om föreställningarna blir fullbokade kommer det även bli en kvällsföreställning

Kostnad: Fri entré, förbokning

Boka biljett: Skicka e-post till sebastian.hagman@munkedal.se med namn, föreställningstid och antal biljetter.


Blodmysteriets affisch Pdf, 1 MB.

 


Tipsa webbredaktionen