Startsida
Tillgänglighetsdatabasens logotyp
Information om tillgänglighet
i lokaler och naturområden

Munkedal är nominerat till Årets Guldstjärna!

Årets Guldstjärna är ett nyinstiftat pris som Arla delar ut till den eller de som genom nytänkande, mod, handlingskraft eller opinionsbildning inspirerar, eller skapar bättre förutsättningar för offentliga kök. Munkedals kommun noterar med glädje att Projekt Restaurangjägarna på Kungsmarksskolan är en av tre nominerade till Årets Guldstjärna!

Projektet Restaurangjägarna startade 2015 för att komma tillrätta med att många elever på högstadieskolan Kungsmarksskolan valde bort att äta i skolmatsalen. En grupp elever som nyligen gått på skolan anställdes för att skapa en dialog kring skolmaten och ta reda på vilka faktorer som påverkar bortvalet av lunchen. Ungdomarna fick själva bestämma hur projektet skulle läggas upp, för att man ville ta tillvara på deras idéer på bästa sätt.

– För mig är det så viktigt att vi lyssnar på dem vi är till för. Och när vi väl lyssnar måste vi också ta dem på allvar. Det är fantastiskt att se hur de växer med uppgifterna, säger kostchef Gunilla Martinsson om de fyra ungdomarna som driver projektet.

För ytterligare information, vänligen kontakta kostchef Gunilla Martinsson på telefonnummer: 0524-181 19

 

Publicerad: 2017-04-19

© Munkedals kommun, 455 80 Munkedal | Besöksadress Centrumtorget 5, Munkedallänk till annan webbplats
Telefon 0524-180 00 |  Fax 0524-181 10 | E-post munkedal.kommun@munkedal.se | Organisationsnr 21 20 00-1330
Sidan uppdaterad 2017-04-19 | Om webbplatsen