Startsida

Näringsliv och entreprenörskap

Munkedals kommun erbjuder ett unikt läge för företagsetableringar.
Kommunen ligger mitt i Bohuslän i ett expansivt stråk utefter E6 mellan Göteborg och Oslo med en befolkning på 2,5 miljoner människor.  
Restid till Göteborg är cirka en timma, Oslo cirka två timmar.
Läs mer om näringslivet här

Dingle samhälle.

Dingle samhälle.

Företagsstöd

www.fyrbodal.selänk till annan webbplats kan du som funderar på att starta,
nyligen har startat eller redan driver företag få tips på vart du kan vända dig för rådgivning, kompetensutveckling och finansiering.

 Nyhetsbrevanmälan

Aktuellt för Näringslivet

 • 2016-09-26
  Företagsspelet Inspirator - för aktörer inom besöksnäringen
  Den 12-13 oktober på IHM Business School i Göteborg genomförs det första speltillfället av företagsspelet Inspirator - ett skräddarsytt företagsspel för aktörer inom besöksnäringen som vill utveckla sitt affärsmannaskap för bättre tillväxt och lönsamhet i verksamheten. Det finns fortfarande några platser kvar för den som vil delta!

 • 2016-09-26
  Energilyftet - seminarium i Uddevalla
  10 oktober är det dags för seminarium i Uddevalla! Energilyftet är en kostnadsfri webbutbildning som vänder sig främst till dig som är beställare, konsult, ingenjör, arkitekt, byggprojektledare, förvaltare eller drifttekniker. Utbildningen är en av Energimyndighetens kunskapsinsatser för att påskynda utvecklingen mot lågenergibyggnader, både när det gäller nybyggnad och ombyggnad, och för kommande energikrav. På seminariet presenteras Energilyftet, drivkrafter till lågenergibyggande, och goda exempel.

 • 2016-09-23
  Energilyftet – seminarium i Uddevalla
  Energimyndigheten bjuder in till seminarium måndagen den 10 oktober, kl. 09.00-15.00, på Riverside i Uddevalla. Energilyftet är till för dig som arbetar med framtidens byggnader.

 • 2016-09-14
  IUC Väst-dag
  25 oktober 2016 anordnar IUC Väst en IUC Väst-dag på Quality Hotel Vänersborg. IUC Väst-dagen är fylld med inspirationstalare, senaste kunskapen inom produkt-, produktions- och affärsutveckling och inte minst en möjlighet att knyta kontakt med andra företagare i din region. 

 • 2016-08-26
  Bild på vit prästkrageblomma som är gul i mitten där det sitter en brunröd nässelfjäril. Klimatklivet - Stöd för lokala klimatinvesteringar
  Länstyrelsen bjuder in organisationer, kommuner, myndigheter, stiftelser och företag till öppet hus och rådgivining den 8 september angående Klimatklivet. Klimatklivet är ett klimatinvesteringsstöd som organisationer, företag med mera kan söka. Stödet ska gå till klimatåtgärder på lokal nivå, i linje med lokala och regionala strategier. Syftet är att minska utsläppen av växthusgaser.

 • 2016-08-17
  Informationsträffar och kunskapskvällar
  Nu när hösten närmar sig så är det återigen dags för NyföretagarCentrum Västs informationsträffar och kunskapskvällar för dig som går i tankarna att starta, eller precis har startat, eget företag! Här kan du hitta alla datum och orter som är aktuella i höst.Träffarna är som vanligt kostnadsfria.

 • 2016-06-15
  Ägarskifte Micro
  Ägarskifte Micro erbjuder kostnadsfri rådgivning för de som går i tankar att genomföra ett ägarskifte i ett mindre företag, oavsett om man är säljare eller köpare. I rådgivningen ingår även neutral finansieringsrådgivning i samband med ägarskiften men även i alla andra sammanhang där företag oavsett storlek står inför en utveckling som behöver finansieras.

 • 2016-06-15
  Nyhetsbrev NyföretagarCentrum Väst
  NyföretagarCentrum Västs nyhetsbrev för juni finns nu ute för läsning.


Sidansvar: Jan-Erik Larsson
Senast uppdaterad 2016-09-14

Kontakt

Näringslivsutvecklare
Jan-Erik Larsson
Telefon: 0524-183 64
E-post: jan-erik.larsson@munkedal.se

Munkedals kommun är en del av

Logotype Position Väst
Logga Ägarskifte
Länk till Företagsakuten
Bild på rosa oval med texten Ägarskifte micro skrivet i vitt. Länk till extern sida.

EU:s strukturfonder

Nu kan du söka stöd inom EU:s regionala strukturfondsprogram för regional konkurrenskraft och sysselsättning.
Läs mer om
EU:s strukturfonderlänk till annan webbplats

Saknar Du något på våra sidor?

Du får gärna vara anonym, men om du vill bli kontaktad av oss, var god fyll i ditt namn och e-postadress.

© Munkedals kommun, 455 80 Munkedal | Besöksadress Centrumtorget 5, Munkedallänk till annan webbplats
Telefon 0524-180 00 |  Fax 0524-181 10 | E-post munkedal.kommun@munkedal.se | Organisationsnr 21 20 00-1330
Sidan uppdaterad 2016-09-14 | Om webbplatsen