Startsida

Näringsliv och entreprenörskap

Munkedals kommun erbjuder ett unikt läge för företagsetableringar.
Kommunen ligger mitt i Bohuslän i ett expansivt stråk utefter E6 mellan Göteborg och Oslo med en befolkning på 2,5 miljoner människor.  
Restid till Göteborg är cirka en timma, Oslo cirka två timmar.
Läs mer om näringslivet här

Dingle samhälle.

Dingle samhälle.

Företagsstöd

www.fyrbodal.selänk till annan webbplats kan du som funderar på att starta,
nyligen har startat eller redan driver företag få tips på vart du kan vända dig för rådgivning, kompetensutveckling och finansiering.

 Nyhetsbrevanmälan

Aktuellt för Näringslivet

 • 2016-10-13
  Strömstad in light
  4 november hålls Strömstad in light. Mellan kl. 13.00-18.00 är det seminarier och mellan kl. 18.00-22.00 är det full aktivitet på stan med filmprojektioner, dans, guidade stadsvandringar, utställare, elbilar, utomhusgrillning med mera!

 • 2016-10-13
  Temadagar med studiebesök
  Länstyrelssen tillsammans med kommunerna Partille, Lidköping och Mellerud bjuder in till en temadag med namnet Ett rikare odlingslandskap – tema kulturmiljö.  Inbjudan gäller alla som på något vis arbetar för att det ska finnas ett öppet odlingslandskap med höga natur- och kulturvärden och med miljömålet Ett rikt odlingslandskap i vårt län. Temadagen hålls en gång i vardera kommun. Startskottet går i Partille kommun den 20 oktober!

 • 2016-10-13
  Frukostseminarie Global Talent
  Global Talent Gothenburg/West Sweden bjuder in till ett frukostseminarie om att attrahera och behålla internationell kompetens. Seminariet är den 19 oktober i Trollhättan och kommer bland annat att innehålla en presentation av satsningen Global Talent West Sweden och belysa regionala utmaningar!

 • 2016-10-03
  Bohusbiennalen
  20 oktober 2016 är det för andra gången dags för Bohusbiennalen! Den arrangeras av Thordénstiftelsen och Uddevalla Näringsliv och är en inspirationsdag för näringsliv, kommuner och organisationer.

 • 2016-09-26
  Företagsspelet Inspirator - för aktörer inom besöksnäringen
  Den 12-13 oktober på IHM Business School i Göteborg genomförs det första speltillfället av företagsspelet Inspirator - ett skräddarsytt företagsspel för aktörer inom besöksnäringen som vill utveckla sitt affärsmannaskap för bättre tillväxt och lönsamhet i verksamheten. Det finns fortfarande några platser kvar för den som vil delta!

 • 2016-09-26
  Energilyftet - seminarium i Uddevalla
  10 oktober är det dags för seminarium i Uddevalla! Energilyftet är en kostnadsfri webbutbildning som vänder sig främst till dig som är beställare, konsult, ingenjör, arkitekt, byggprojektledare, förvaltare eller drifttekniker. Utbildningen är en av Energimyndighetens kunskapsinsatser för att påskynda utvecklingen mot lågenergibyggnader, både när det gäller nybyggnad och ombyggnad, och för kommande energikrav. På seminariet presenteras Energilyftet, drivkrafter till lågenergibyggande, och goda exempel.

 • 2016-09-23
  Energilyftet – seminarium i Uddevalla
  Energimyndigheten bjuder in till seminarium måndagen den 10 oktober, kl. 09.00-15.00, på Riverside i Uddevalla. Energilyftet är till för dig som arbetar med framtidens byggnader.

 • 2016-09-14
  IUC Väst-dag
  25 oktober 2016 anordnar IUC Väst en IUC Väst-dag på Quality Hotel Vänersborg. IUC Väst-dagen är fylld med inspirationstalare, senaste kunskapen inom produkt-, produktions- och affärsutveckling och inte minst en möjlighet att knyta kontakt med andra företagare i din region. 


Sidansvar: Jan-Erik Larsson
Senast uppdaterad 2016-09-14

Kontakt

Näringslivsutvecklare
Jan-Erik Larsson
Telefon: 0524-183 64
E-post: jan-erik.larsson@munkedal.se

Munkedals kommun är en del av

Logotype Position Väst
Logga Ägarskifte
Länk till Företagsakuten
Bild på rosa oval med texten Ägarskifte micro skrivet i vitt. Länk till extern sida.

EU:s strukturfonder

Nu kan du söka stöd inom EU:s regionala strukturfondsprogram för regional konkurrenskraft och sysselsättning.
Läs mer om
EU:s strukturfonderlänk till annan webbplats

Saknar Du något på våra sidor?

Du får gärna vara anonym, men om du vill bli kontaktad av oss, var god fyll i ditt namn och e-postadress.

© Munkedals kommun, 455 80 Munkedal | Besöksadress Centrumtorget 5, Munkedallänk till annan webbplats
Telefon 0524-180 00 |  Fax 0524-181 10 | E-post munkedal.kommun@munkedal.se | Organisationsnr 21 20 00-1330
Sidan uppdaterad 2016-09-14 | Om webbplatsen