Publicerad:

Senast ändrad:

Inspirationsföreläsning för ungdomar med Magnus Rosén från Hammerfall

Onsdagen den 14 augusti håller Magnus Rosén, tidigare basist i heavy metal-bandet Hammerfall, en föreläsning på temat drömmar, visioner och framtidstro. Föreläsningen vänder sig till alla ungdomar i Munkedals kommun. I samband med föreläsningen blir det även en musikworkshop med fritidsledaren Adnan Berisha.

— Magnus är en person som nått framgång och följt sina drömmar genom att låta musiken vara utmaningen i livet. Kultur och fritid vill inspirera ungdomar till att förstå olika uttrycksformer som musik, dans, bild och teaters betydelse för den egna utvecklingen, säger Margareta Svensson-Hjorth, enhetschef kultur och fritid i Munkedals kommun.


Magnus Roséns föreläsningar liknar inga andra. Med sig har han sin elbas, film, bilder och berättelser från tiden som världsturnérande rockmusiker. Men han har även berättelser om möten med nobelpristagare, regeringstjänstemän och politiker både i Sverige och globalt.


Det som Magnus arbetar extra hårt för är kampen mot droger, något han sett på nära håll på turnéer världen över.


— Dagens samhälle har en liberal syn på droganvändning och detta vill vi motverka. Att ta droger är att fuska sig genom livet, säger Margareta Svensson-Hjorth.


Plats: Örekilsgården i Munkedal

Tid: kl. 17:00

Anmälan

Ung fritid bjuder på fika, så vi är tacksamma om du anmäler dig till sommarlov@munkedal.se senast den 12 augusti.
Tipsa webbredaktionen