Publicerad:

Senast ändrad:

Biblioteket i Hällevadsholm renoveras

Hällevadsholm skola 2019

Från och med i sommar och ett halvår framåt, ska skolan och biblioteket i Hällevadsholm renoveras och byggas om. Biblioteket i Hällevadsholm stänger därför tillfälligt från 20 juli fram till årsskiftet. Under denna period är alla välkomna att hämta och lämna sina böcker på Bellas Hörna i Dingle och Munkedals bibliotek.

I januari 2021 ser vi fram emot att åter få öppna ett nyrenoverat och modernt filialbibliotek i Hällevadsholm, berättar kultur- och fritidschef Margareta Svensson-Hjorth.


- Det är roligt att kunna göra denna satsning i Hällevadsholm som i samband med renoveringen även får en utlåningsmaskin och blir ett ”Mer-öppet-bibliotek”, säger Margareta Svensson-Hjorth.


Mer-öppet är en självservice som innebär att du kan få tillgång till bibliotekets lokaler även när de är obemannade. Under mer-öppet kan du själv låna böcker, läsa tidningar eller sitta och studera. Du kan också låna dator, skrivare, kopiator eller bibliotekets fria Wi-Fi.


För att få tillgång till Mer-öppet ska du ha fyllt 18 år och ha registrerat dig som ”Mer-öppet-användare”. Detta gör du på huvudbiblioteket i Munkedal när det närmar sig återinvigning av biblioteket i Hällevadsholm.


Mer information kommer att läggas ut kring renovering och återinvigning senare under året.


Läs mer om biblioteken i Munkedals kommun


Tipsa webbredaktionen