Publicerad:

Senast ändrad:

Företagsbesök på Kynnefjälls Natur

I veckan har kommunens turismutvecklare Ulrika Larsson besökt Kynnefjälls Natur. Under företagsbesöken diskuteras nuläge och vilka utmaningar och möjligheter som företagen ser framför sig, samt vilka områden som kommunen eller andra aktörer kan vara med och samverka kring.

Aktuella frågor för besöksnäringen är bland annat hur covid-19 har påverkat våren och sommaren, arbetet med att utveckla en gemensam hållbar besöksnäring i samverkan med Turistrådet Västsverige, samt skyltningsmöjligheter.

 

Kynnefjälls Natur är ett familjeföretag i Bråmarken vid kanten av Kynnefjäll och drivs av Leif och Mona Torstensson. Gården, som har funnits i familjens ägo sedan 40-talet, köptes av Leifs farfar Andreas Karlsson. Både Leif och Mona har andra karriärer bakom sig. 1997 stod första stugan klar och basen för verksamheten var jakt och guidade fisketurer.

 

I dag har verksamheten vuxit betydligt och man tar emot privatpersoner så väl som företagsgrupper. Med naturen in på knuten är friluftsaktiviteter en naturlig del av utbudet hos anläggningen.

 

Besöket är ett av många löpande besök som utförs av turismutvecklaren hos besöksnäringens aktörer, inkluderat butiker.

Kontakt

Vill du ta upp frågor kring besöksnäringen är du välkommen att kontakta turismutvecklare Ulrika Larsson.

 

Telefon: 0524-181 76

E-post: ulrika.larsson2@munkedal.se