Näringslivspriser 2018

Prisutdelare och pristagare med diplom och blommor

Från vänster: näringslivsutvecklare Clas Hedlund, kommunalråd Jan Hognert, Årets företagare Raymond Olsson, Årets ambassadör Markus Hallberg och Sofia Hallberg, Årets unga entreprenör Viktor Johansson.

Under nationaldagsfirandet i ett soligt Folkets park delades det ut 2018 års företagspriser till företagare i Munkedals kommun. Två av priserna gick till företagare i Hällevadsholm i norra delen av Munkedals kommun.


- Vi är glada att från kommunens sida dela ut de två priserna till tre välförtjänta personer. Priserna kommer att vara årligt återkommande, säger näringslivsutvecklare Clas Hedlund.


Årets unga entreprenör 2018

Viktor Johansson, Munkedal
Paul Johanssons Byggtjänst AB


Motivering: Som genom sin tidiga entreprenörsanda och driftighet tagit över företaget Paul Johanssons Byggtjänst AB från sin far, utvidgat verksamheten, ökat både antalet anställda och omsättning. Viktor insåg tidigt fördelarna med digital styrning i administrationen, där han varit med och utvecklat system för bland annat rapportering och fakturering.


Årets ambassadör 2018

Sofia Hallberg och Markus Hallberg, Hällevadsholm Gulf i Hällevadsholm


Motivering: För sitt engagemang och vilja att förse invånare såväl som besökare med överraskande god service och ett stort utbud av varor och tjänster i sitt landsbygdsföretag. För Sofia och Markus Hallberg är värdskapet en självklarhet och de är inte bara ambassadörer för Hällevadsholm, utan även för hela Munkedals kommun.Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Ulrika Larsson