Kulturprogram

Foto på en man i svart hatt, svart kostym och vit skjorta som går mot kameran och lyfter på hatten. Mannen går på en grusväg på sommaren och har solen bakom ryggen.

Musikarrangemang:

Musik är för många en stor del av livet. Musik är ett känslofyllt och konstnärligt uttryck som berör många och därför är det också viktigt att många har möjligheten att ta del av den.


I Munkedals kommun arrangeras konserter. För barn och ungdomar finns det möjlighet att följa sin musikaliska ådra genom Musikskolan och Munkedals Blåsorkester.


På sidan www.vastsverige.com/munkedal kan du se aktuella evenemang och konserter.

Tonerna

Tonerna är ett samarbete mellan fyra kommuner i norra Bohuslän som tillsammans sedan starten 1993 genomfört hundratals konserter. Repertoaren är bred och innehållsrik med bland annat visor, jazz, blues, klassiskt och folkmusik.

Nu har Tonerna tagit paus och återkommer förhoppningsvis med program våren 2021.

Kulturskolan

Kulturskolan ger barn och ungdomar möjlighet att lära sig spela ett instrument eller sjunga, var för sig eller tillsammans i orkester eller kör. Målsättning är att få eleverna att upptäcka glädjen i att själva skapa musik.

Läs mer på Kulturskolans sidor.

Munkedals Blåsorkester

Gamla och unga bildar den drygt 35 åriga orkestern som spelar upp vid olika högtider och arrangemang. De ordnar egna program för att föra orkesterarvet vidare. Ålderspannet varierar från 9 år - dryga 80 år. Flertalet värvas från den kommunala musikskolan. Orkesterledare är Hans Bjermqvist på Musikskolan.

Munkedals Blåsorkester

Senast ändrad:

Sidansvarig: Jan-Olof Karlsson