Dagbarnvårdare

Bild på en blond flicka med lockigt hår som hoppar upp i luften, i bakgrunden syns en klarblå himmel.

Pedagogisk omsorg

Pedagogisk omsorg är verksamhet som kan erbjudas istället för förskola. I Munkedals kommun erbjuds denna verksamhet i form av familjedaghem, det vill säga dagbarnvårdare.

Dagbarnvårdare - kommunal regi

I familjedaghem bedriver dagbarnvårdare verksamhet i sitt eget hem.I Munkedal finns även dagbarnvårdare i samverkan. Det innebär att två kommunala dagbarnvårdare gått samman och arbetar tillsammans i lägenhet som de själva hyr. Samtliga dagbarnvårdare bor/arbetar i Munkedalsområdet. Vid lediga dagar eller sjukdom täcker våra dagbarnvårdare upp för varandra.

Område Munkedal

Det finns för tillfället fyra kommunala dagbarnvårdare som arbetar i centrala Munkedal. På Sagoslottet arbetar Linda och Moa tillsammans. De har sin verksamhet i en lägenhet på Jonsäng. Monica bor och arbetar på Lilla Foss. Ulrika bor och arbetar vid Bråland.

Dagbarnvårdare - enskild regi

I Munkedals kommun finns det även dagbarnvårdare som arbetar i enskild regi. Det är dagbarnvårdare som är anställda av privat huvudman, Ekolek barnomsorg. Ansökan om plats hos Ekoleks dagbarnvårdare görs via vår digitala e-tjänst.

Område Munkedal

Terese bor och arbetar som dagbarnvårdare i Håby.

Område Dingle

Inte långt därifrån bor Maria på en gård mellan Håby och Dingle. Hemma hos Maria arbetar även Emma. Tillsammans har de ett antal dagbarn.


Ekoleks tre dagbarnvårdarna samarbetar vid sjukdom och ledigheter.  


Klicka här för mer information om Ekoleks verksamhetlänk till annan webbplats 

Senast ändrad: 2020-09-01

Sidansvarig: Ann-Sofi Kristiansson