Öppen förskola

Bild på en flicka som gungar, skog syns i bakgrunden.

Öppna förskolan är i nuläget stängd

Med anledning av de skärpta råden och den ökade smittspridningen av covid-19 i Västra Götaland kommer öppna förskolan och babycafét på Familjecentralen hållas stängda tills vidare.


Vi personal finns tillgängliga och kan erbjuda enskilt stöd. Kontakta oss gärna:

Anna, förskollärare: 0524-180 29

Marion, kurator: 0524-18216

Öppna förskolan

Till öppna förskolan är alla barn mellan 0-6 år välkomna tillsammans med förälder eller annan vuxen.


På öppna förskolan har man som vuxen själv ansvar för sitt barn. Här kan barnen leka, läsa, måla, sjunga och träffa andra barn och vuxna. Det finns möjlighet att fika eller ta med egen mat. Här arbetar en förskollärare och en kurator.


Öppna förskolan hittar du på Familjecentralen Skatten som finns på Bruksvägen 4 i Munkedal. Det är en mötesplats för föräldrar och barn upp till sex år. Här finns Barnavårdcentralen (BVC), öppen förskola och Familjeförskolan.


Målet för familjecentralen Skatten är att, utifrån hela familjens livssituation, främja en god hälsa hos barn och föräldrar.


Läs mer om Familjecentralen Skatten här.

Ordinarie öppettider

Öppna förskolan har öppet måndagar kl. 13:00-16:00 och onsdagar kl. 09:00-12:00.

Babycafé

För de yngsta barnen har vi också babycafé. Här träffas barn mellan 0-1 år och deras förälder eller annan vuxen. Tillsammans med en förskollärare sjunger, dansar, och pratar man. På babycaféet kan man köpa fika för 10 kr (det går bra att betala med swish på plats).

Ordinarie öppettider

Babycaféet är öppet onsdagar kl. 13:30-15:00.


Senast ändrad:

Sidansvarig: Marion Rydin