Munkedalsskolan

Munkedalsskolan


Munkedalsskolan är en F-6 skola med drygt 300 elever. Skolan är belägen i centrala Munkedal i nära anslutning till kommunens högstadieskola.


På skolan arbetar engagerad och kunnig personal utifrån tanken att alla elever är allas ansvar.


Vår målsättning är att alla som arbetar eller studerar vid Munkedalsskolan ska se sig som en viktig kugge i hjulet och utvecklas och växa till sin fulla potential. Detta gäller både elever och personal på skolan.


Tanken är att alla elever ska utveckla sin fulla potential mot målet men att vägen mot målet kan se mycket olika ut. Vi är alla unika individer och det är viktigt att värna om var och ens unika begåvning. Som ett resultat av detta jobbar vi utifrån tesen att rättvist inte alltid behöver betyda att alla gör lika.


För att nå goda resultat både som elev och personal ser vi trygghet, trivsel och känslan av att vara med och påverka som centrala ledord i allt vi gör. Vi jobbar ständigt för att bli bättre inom dessa områden. Vi ser elevernas vårdnadshavare som viktiga samarbetspartners i allt vi gör och ser ett gott samarbete mellan hem och skola som en framgångsfaktor.


Vi är i ständig utveckling och vill bli bättre. Vi vill få fler tankar till oss och ständigt utvecklas i vårt arbete för att komma så långt det bara är möjligt.

 

Följ gärna Munkedalsskolan på Facebook! Där läggs aktuella aktiviteter ut löpande.

www.facebook.com/munkedalsskolan

 

Verksamhetsplan Word, 61 kB.

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Ingrid Rosell