Musikskola, kulturskola


Logotype kulturskolan

Munkedals Kulturskola

Sedan 1 januari 2019 ingår Kulturskolan inom Kultur och Fritidsnämnden. Tidigare har verksamheten ingått under barn och utbildning.


Vi kommer fortsätta även under vårterminen med undervisning på distans. Beslutet beror bland annat på vilka lokaler vi vanligtvis undervisar i och eventuella risksituationer kopplat till olika specifika aktiviteter i kulturskolan. Detta beslut gäller tillsvidare och kommer att vara under ständig utvärdering så att vi så snart som möjligt kan gå tillbaka till vanlig undervisning under corona-säkra förhållanden. Vi kommer att på olika sätt försöka skapa andra mötesmöjligheter i anslutning till den digitala undervisningen för att kunna fortsätta göra det vi vill allra mest - att träffa eleverna och bygga på vår personliga relation.


Aktiviteterna är kostnadsfria!


Anmäl dig till Munkedals Kulturskola


Musik

Musikskolan ger barn och ungdomar möjlighet att lära sig spela ett instrument eller sjunga, var för sig eller tillsammans i orkester eller kör.

Obs! Undervisningen sker digitalt tillsvidare.


Läs mer om musik här

Dans

I samarbete med Kultur och Fritid bedrivs dansverksamhet genom Danspoolen.


Läs mer om dans här

Bildkonst/Teckning/Illustration

Under konstnärlig ledning får du arbeta med teckning och målning, prova olika färger, tekniker och material. Vi provar också olika trycktekniker på skilda material. Upptäcker och upplever glädjen att få skapa tillsammans.

Obs! Bilden är inställd tillsvidare p g a Covid 19.


Läs mer om bild här

Teater/Musikal

Har du alltid tyckt att teater, musikal eller film verkar roligt?

Läs mer om teater, musikal och film här

Lokal

Kulturhuset är musikskolans lokaler. Det är en ombyggd gymnastiklokal vid Munkedalsskolan. Här finns förutom övningsrum även en scen och 150 publikplatser. Gymnastiksalen på Kungsmark är dansens lokal.


Hitta till KulturhusetSenast ändrad:

Sidansvarig: Jan-Olof Karlsson